Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare pentru site-ul www.gorilladistribution.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

*** TOATE PRETURILE INCLUD TVA ***

GORILLA DISTRIBUTION SRL a gandit această pagină web cu cea mai mare atenţie. Este exclusă totuşi orice garanţie asupra actualităţii, acurateţii şi integralităţii datelor puse la dispoziţie.

a.  Utilizare improprie si raspunderi

Utilizatorul acestui site este de acord sa foloseasca informatiile postate de acest site numai in scopuri legale.

Acesta are urmatoarele drepturi:

–    reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;

–    copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;

–   inainte de a lua decizii bazate pe informatiile continute in acest website sunteti obligat sa luati legatura cu personalul nostru de specialitate.

–  inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare) se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului GORILLA DISTRIBUTION SRL

–   utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze GORILLA DISTRIBUTION SRL. in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea informatiilor postate pe site-ul GORILLA DISTRIBUTION SRL (www.gorilladistribution.ro) cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de GORILLA DISTRIBUTION SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

GORILLA DISTRIBUTION SRL  isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul GORILLA DISTRIBUTION SRL numai in scopuri informative. GORILLA DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre GORILLA DISTRIBUTION SRL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri.

Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca GORILLA DISTRIBUTION SRL nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. GORILLA DISTRIBUTION SRL nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, GORILLA DISTRIBUTION SRL. nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

b. Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca GORILLA DISTRIBUTION SRL. nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor de pe acest site.

Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi GORILLA DISTRIBUTION SRL va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite va fi permanent in siguranta.

c. Confidentialitate

GORILLA DISTRIBUTION SRL. nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. GORILLA DISTRIBUTION SRL. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet.

POLITICA DE SECURITATE A DATELOR

S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. este constienta de importanta protejarii informatiilor colectate despre dvs., in mod special acele informatii capabile sa va identifice ca individ („informatii personale”). Acest document guverneaza modul in care colectam (prin documentul numit fisa de interes, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.gorilladistribution.ro, si prin abonarea la newsletter) utilizam aceste informatii (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001) precum si conditiile de utilizare ale site-ului www.gorilladistribution.ro. Acest document este verificat periodic pentru a fi la curent cu orice modificari. Comentariile si sugestiilor dumneavoastra sunt asteptate la adresa de mail: mail{at}gorilladistribution.ro

SC GORILLA DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 13B, Bacau este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal cu numarul 52327.

INFORMATII COLECTATE

Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi site-ul sau de modalitatea de contact realizata intre dumneavoastra si compania noastra (in cadrul unei expozitii de profil prin completarea unei fise de interes, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.gorilladistribution.ro, si prin abonarea la newsletter, in urma unei solicitari in scris din partea dumneavastra transmisa prin fax sau prin posta, in urma semnarii unui contract bilateral sau in urma unei solicitari telefonice).   Referitor la site-ul sus mentionat, SC GORILLA DISTRIBUTION SRL este posibil sa utilizati site-urile fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele, prenumele,  adresa de e-mail, adresa de corespondenta, datele fiscale ale societatii, numere de telefon, fax mobil. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. Ne angajam ca in fiecare pagina unde va cerem aceste informatii sau pe orice fisa de interes colectata sa punem un link (o infomare) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori este cazul.

UTILIZAREA INFORMATIILOR  

Informatiile personale pe care utilizatorii le prezinta pe site-ul noastru cat si prin completarea documentului numit: fisa de interes, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.gorilladistribution.ro, si prin abonarea la newsletter sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate in afara de cazul in care noi dezvaluim/publicam alte utilizari in aceast document in momentul colectarii informatiei. Copii ale corespondentei trimise de pe site, care ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru pastrare si back-up.

DATELE PERSONALE 

Pe site-ul www.gorilladistribution.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin completarea  formularului de contact, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.gorilladistribution.ro, si prin abonarea la newsletter. Societatea S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L.  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea informatiilor furnizate.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. numai in scopul declarat. Informatiile din formularele de contact, din contul de utilizator sau din newsletter vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea primirii solicitarii, confirmarea primirii sau procesarii comenzii, pentru confirmare si primire de emailuri , precum si pentru a se raspunde solicitarilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe site sau cele din fisa de interes completata.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE 

Completand formularul de contact, prin crearea unui cont de utilizator sau prin abonarea la newsletter pe www.gorilladistribution.ro precum si prin completarea fisei de interes, sunteti de acord sa intrati in baza de date a S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. Scopul prelucrarii datelor consta in: reclama marketing si publicitate, informarea clientilor si potentialilor clienti ai serviciilor puse la dispozitie de S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L.,  prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de societatea sus numita prin site-ul www.gorilladistribution.ro, despre produsele pe care societatea le comercializeaza, despre ofertele pe care societatea de promoveaza, despre evenimentele expozitionate la care urmeaza sa participe societatea.

SECURITATEA DATELOR SI INFORMATIILOR PERSONALE 

Datele personale introduse de catre utilizator sau de orice alta persoana identificata ca potential client vor fi folosite de S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. , numai in scopul declarat al acestei politici. Informatiile din fisa de interes, din contul de utilizator, din baza de newsletter si datele din formularele de contact vor fi folosite pentru scopul de reclama marketing si publicitate, pentru confirmare si primire de emailuri, precum si pentru a se raspunde solicitarilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe site si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Referitor la accesarea site-ului societatii www.gorilladistribution.ro va precizam ca datele si informatiile care sunt prezentate in site-urile SC GORILLA DISTRIBUTION SRL sunt numai in scopuri informative. SC GORILLA DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre SC GORILLA DISTRIBUTION SRL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri. Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca SC GORILLA DISTRIBUTION SRL nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. SC GORILLA DISTRIBUTION SRL nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, SC GORILLA DISTRIBUTION SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

SECURITATEA INFORMATIILOR 

S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.gorilladistribution.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

ACCESUL LA INFORMATII 

Ne vom stradui sa luam orice masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs., si sa mentinem aceste informatii corecte si la zi. Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta. In afara de aceasta angajatii nostri si furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informatii sunt obligati sa respecte Procedura de securitate informationala a SC GORILLA DISTRIBUTION SRL precum si confidentialitatea oricaror informatii personale aflate in posesia noastra.

Date de contact: S.C. GORILLA DISTRIBUTION S.R.L., CUI: 38356952, Reg. Com. J04/1690/2017 , Sediu: Calea Moinesti nr. 25A, Bacau, Romania

SUNA