Livrare si plata

Modalitati de plata:

 • Numerar, la ridicarea produselor de la sediu.
 • Ramburs, la livrarea coletului de catre curier. Informatii despre livrare gasiti si pe site-ul curierului www.fancurier.ro.
 • Prin ordin plata/virament bancar inainte de primirea coletului, la termenul scadent de pe factura, plata se face in unul din conturile noastre.
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

   – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

   – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

  Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Conform legislatiei in vigoare toate platile se vor efectua in RON. Nu se pot achizitiona cu numerar sau in sistem ramburs, intr-o zi, produse care sa depaseasca suma de 5.000 RON. Pentru comenzile la care plata se va face prin banca nu exista limita maxima de comanda.

Livrarea produselor:

 

Pentru calculul exact al contravalorii transportului va rugam sa ne contactati.
 • Livrarile se fac pe baza de comanda, prin curierat rapid, in zilele lucratoare de Luni pana Vineri intre orele 08:30-15:30
 • In masura in care produsele comandate de dumneavoastra nu se afla pe stocveti fi contactat telefonic pentru a primi informatii referitoare la disponibilitatea acestora.
 • Livrarile se pot efectua atat persoanelor juridice cu sediul in Romania cat si persoanelor fizice. Nu putem livra in afara tarii.
 • Toate conditiile de livrare care se vor enumera mai jos sunt valabile in conditiile livrariii prin Urgent Curier, Cargus, FanCurier, SameDay Curier si/sau Nemo Express.
 • Toate produsele se pot ridica si personal din unul din magazinele din Bacau.
 • Livrarea produselor in localitatea Bacau se face gratuit in termen de 24 de ore lucratoare. Minimum de comanda pentru livrarea gratuita in Bacau este de 100 RON.
 • In tara livrarea se face prin curierat rapid in termen de 24 sau 48 ore lucratoare.
 • Pentru coletele care depasesc valoarea de 500 RON transportul este oferit gratuit in limita a 3 kg. Acolo unde valoarea coletului depasteste suma de 500 RON iar greutatea acestuia este mai mare de 3 kg Cumpatatorul va suporta jumatate din contravaloarea transportului.
 • Serviciile suplimentare solicitate de Cumparator (cum ar fi: livrare matinala, livrare sambata, livrare urgenta) vor fi suportate de catre Cumpatator in conditiia in care acestea presupun un cost suplimentar la transport solicitat de firma de curierat.
 • Reclamatiile referitoare la conditia si starea ambalajelor coletelor (ambalaje strivite, gaurite, deteriorare sau scurse) se fac la livrare, pe loc, curierului care livreaza coletele. Raspunderea pentru transportul coletelor revine exclusiv firmei de curierat care livreaza produsele, de accea noi nu vom putea despagubi un colet care are ambalajul deteriorat dar a fost acceptat de catre Cumparator, fara obiectii la livrare.
 • Pentru a urmari statusul livrarii dumneavoastra va rugam, ca dupa efectuarea comenzii, sa solicitati departamentului livrari, numarul notei de transport a curierului. Nota de transport poate fi urmarita pe site-ul firmei de curierat prin care s-a expediat coletul.
SUNA